Januar 2017

Vi er godt i gang etter jul og nyttår!

Skolegruppa har startet opp med slalåmkjøring (tross lite snø), både i Bøseter og i Olabakken. Skolegruppa stortrives med denne ordningen spesielt da Mari har smurt med niste som de koser seg med i bakken før de tar turen tilbake i barnehagen. 

4 års- gruppa har startet opp igjen med telling og skriving. Vi har i januar hatt litt telling utendørs, vi ser også etter ting ute som begynner på A,B og E. 4 års-gruppa gleder seg veldig neste år, for da skal de kanskje på slalåmkjøring? Noen har allerede startet med øvingen. 

Resten av barnehagen har kosa seg ute med vinterregler og vintersanger:
Januar-sangen:
Jeg heter januar
og jeg er svært til kar
og kommer jeg så må du ikke gå med nesa bar.
Med gaver kan jeg gi,
hvis du vil stå på ski
så strør jeg snø på veg og sti
i bakkehell og li.

På onsdager går barnehagen til gymsalen på Noresund skole. Dette er så moro! Vi får virkelig rasa fra oss litt energi før vi spiser nista vår og går tilbake til barnehagen. 

Det har vært veldig glatt i barnehagen i januar, derfor har vi vært på turer i skogen, brukt gapahuken og beitet. En dag tok vi også sjansen på å gå en tur i lysløypa på Noresund, det var jo ikke noe skiføre der så vi løp med lette steg. Oppe hos Stina har det vært suverent skøyteføre i januar, så der har vi vært å gått på skøyter og sklidd på vinterskoa våre. Dette er helt klart noe vi kommer til å gjøre igjen for det var artig!

Vi har kosa oss med mye varmmat: fiskeburgere som er grillet i skogen, ostesmørbrød på bål, tomatsuppe med makaroni, wok og pizza. Vi er skikkelig glad i mat, spesielt når det blir laget ute, det smaker ekstra godt! Utsikten fra beitet!Det er så moro når gravemaskiner driver på nedenfor barnehagen! Da er vi kjapt nede for å se på! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits